Πώς να μεγαλώσετε ένα μέλος λαϊκών θεραπειών

Σκόρδο για μεγέθυνση πέους

Πώς να μεγαλώσετε ένα μέλος λαϊκών θεραπειών - μια τέτοια ερώτηση ανησυχεί πολλούς εκπροσώπους του ισχυρότερου φύλου. Ακόμα κι αν το σεξουαλικό όργανο πληροί τις μέσες απαιτήσεις, ορισμένοι άντρες ονειρεύονται να το μεγαλώσουν.

Για να απολαμβάνουν και οι δύο σύντροφοι την οικειότητα, δεν είναι το μέγεθος του πέους που είναι καθοριστικό, αλλά η στύση. Μια κατάσταση στύσης μερικές φορές αυξάνει το μήκος και το πλάτος του πέους.

Μπορείτε να αυξήσετε την ισχύ χωρίς χημεία χρησιμοποιώντας λαϊκές μεθόδους. Το πώς η παραδοσιακή ιατρική επηρεάζει την αύξηση του ανδρικού οργάνου είναι γνωστό εδώ και καιρό. Πριν από μερικούς αιώνες, για να αυξήσουν την ανδρική ισχύ, οι γιαγιάδες-βοτανολόγοι χρησιμοποιούσαν διάφορα φάρμακα - αφεψήματα βοτάνων και ριζών, ειδικά αφεψήματα από βότανα κ. λπ.

Οι λαϊκές θεραπείες για τη διεύρυνση του πέους χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα. Οι δημοφιλείς λαϊκές συνταγές χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση των στενών σχέσεων.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα της χρήσης μη παραδοσιακής θεραπείας; Επιτρέπει τη φυσική μεγέθυνση του πέους χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Φυσικά, είναι αδύνατο να αυξηθεί σημαντικά το μήκος ή το πλάτος του ανδρικού οργάνου, ούτε με φάρμακα ούτε με λαϊκές μεθόδους. Ωστόσο, είναι δυνατή η αύξηση του όγκου και του μήκους κατά μερικά χιλιοστά. Είναι δυνατόν να λυθεί αυτό το ακανθώδες πρόβλημα με λαϊκό τρόπο.

Το όλο νόημα της χρήσης εναλλακτικής ιατρικής είναι η αύξηση της ροής του αίματος στο ανδρικό όργανο και η βελτίωση της ροής του αίματος. Αυτό οδηγεί στο γεγονός ότι το πέος αυξάνεται σε όγκο, γίνεται δυνατό και ελαστικό. Σκεφτείτε πώς να επιτύχετε αύξηση της ανδρικής αξιοπρέπειας χρησιμοποιώντας λαϊκές θεραπείες.

Μεγέθυνση πέους με μέλισσες

Επώδυνη, αλλά η πιο αποτελεσματική αρχαία θεραπεία είναι η μελισσοθεραπεία. Με τη βοήθεια του δηλητηρίου της μέλισσας, μπορείτε να επιτύχετε μεγέθυνση του πέους.

Σπουδαίος! Μόνο άνδρες που δεν είναι αλλεργικοί στο δηλητήριο της μέλισσας μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη μέθοδο.

Με τη βοήθεια τσιμπημάτων μέλισσας, μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση πέους στο σπίτι.

 • Πάρτε μια πυκνή πλαστική σακούλα και βάλτε μια μέλισσα σε αυτήν.
 • προσεκτικά, έτσι ώστε το έντομο να μην πετάξει έξω, το σεξουαλικό όργανο ωθείται στην τσάντα.
 • μετά το τσίμπημα της μέλισσας πρέπει να αφαιρεθεί το κεντρί.

Τα κύρια πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου

Αυτή η μέθοδος έχει αντενδείξεις μόνο σε περίπτωση ατομικής δυσανεξίας στο δηλητήριο της μέλισσας. Για άλλους άνδρες, είναι πρακτικά ακίνδυνο.

Βότανα για τη μεγέθυνση του πέους

Η χρήση ειδικών αφεψημάτων βοτάνων βοηθά στη γρήγορη αύξηση της ροής του αίματος στο πέος. Ως αποτέλεσμα, το μέγεθος του ανδρικού γεννητικού οργάνου θα αυξηθεί σημαντικά. Με τη βοήθεια βοτάνων, μπορείτε να επιτύχετε καλά αποτελέσματα στην ενίσχυση της στύσης. Το πιο αποτελεσματικό αποτέλεσμα ασκείται από

 • Τζίνσενγκ;
 • Σέλινο;
 • φρούτα κράταιγου?
 • Κολίανδρο;
 • Parsely.

Για να παρατείνετε τη σεξουαλική επαφή, πάρτε ένα βάμμα άγριας βρώμης.

Σημαντική αύξηση μπορεί επίσης να επιτευχθεί με το πέος θυμάρι. Το βάμμα παρασκευάζεται έτσι

 • το ξηρό γρασίδι συνθλίβεται επιμελώς.
 • Βάλτε το θυμάρι σε μια κατσαρόλα, ρίξτε 200 γραμμάρια βραστό νερό.
 • παλμός
 • πάρτε δύο φορές την ημέρα μετά τα γεύματα.

Μειονεκτήματα λαϊκών συνταγών

Δεν μπορείτε να έχετε άμεσα αποτελέσματα. Πρέπει να κάνουμε υπομονή και να περιμένουμε μερικούς μήνες ακόμη.

Σπουδαίος! Τα βότανα μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις. Επίσης, ορισμένες χρόνιες παθήσεις αποκλείουν τη χρήση αφεψημάτων και βαμμάτων από τους καρπούς και τα φύλλα των φυτών.

Μεγέθυνση πέους με βαζελίνη

Μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος σας με βαζελίνη. Παρά την απλότητα αυτής της μεθόδου, δεν χρησιμοποιείται ευρέως.

Πρώτον, η ίδια η διαδικασία προκαλεί δυσφορία. Το άκρο τραβιέται στη βάση. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας μια σύριγγα, η βαζελίνη εγχέεται κάτω από το δέρμα του πέους.

Δεύτερον, η διαδικασία πρέπει να εκτελείται από έμπειρο γιατρό - εάν η βαζελίνη κατανέμεται άνισα, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμούς.

Οι γιατροί δεν συνιστούν τη χρήση αυτής της μεθόδου για τη μεγέθυνση του πέους. Είναι επικίνδυνος

 • Περνώντας κάτω από το δέρμα, οποιοδήποτε ξένο σώμα μπορεί να προκαλέσει μόλυνση ή να προκαλέσει το σχηματισμό όγκου.
 • παθογόνοι μικροοργανισμοί μπορούν να εισέλθουν στο αίμα.
 • Η βαζελίνη μπορεί να συμβάλει σε αλλεργικές αντιδράσεις.

Όλοι οι παραπάνω παράγοντες μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρές επιπλοκές, όχι μόνο στην ισχύ, αλλά και στην υγεία.

Πώς να μεγεθύνετε το πέος με ιώδιο

Πολλοί τολμηροί άνδρες αναρωτιούνται αν το ιώδιο μπορεί να κάνει το πέος μεγαλύτερο. Μπορείτε εύκολα να βρείτε συμβουλές για τη μεγέθυνση του πέους με ιώδιο σε διάφορα «οικεία φόρουμ» στο Διαδίκτυο.

Ωστόσο, μπορούμε να πούμε με κάθε ευθύνη - το ιώδιο δεν είναι κατάλληλο για μεγέθυνση πέους. Μπορεί να καείς.

Ωστόσο, το έγκαυμα που προκύπτει σε αναγκάζει να εγκαταλείψεις την οικειότητα για ένα μήνα.

Πώς να μεγεθύνετε το πέος με οδοντόκρεμα

Η μέθοδος μεγέθυνσης πέους με οδοντόκρεμα είναι κατάλληλη μόνο για όσους τους αρέσει να πειραματίζονται με την υγεία τους χωρίς να ανησυχούν για τις συνέπειες. Η οδοντόκρεμα εφαρμόζεται στο κεφάλι. Διάφορα πρόσθετα αρχίζουν να το τσιμπούν, παρέχοντας ροή αίματος.

Σπουδαίος! Η πάστα μπορεί να μπει κάτω από την ακροποσθία ή στο ουροποιητικό σύστημα, κάτι που μπορεί να έχει ανεπιθύμητες συνέπειες.

>Είναι καλύτερα να μην χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέθοδο, καταφεύγοντας σε ασφαλέστερες μεθόδους. Διαβάστε καλύτερα εδώ πώς να μεγεθύνετε ένα ανδρικό πέος χωρίς να βλάψετε την υγεία σας!

Τζίντζερ για μεγέθυνση πέους

Το τζίντζερ βοηθά στην επίλυση προβλημάτων με την ισχύ, αυξάνει την ανδρική δύναμη, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και τα επίπεδα τεστοστερόνης. Θεωρείται σχεδόν σαν Viagra. Η λήψη ενός βάμματος τζίντζερ έχει μεγαλύτερη επίδραση, αλλά αναπτύσσεται με την πάροδο του χρόνου. Μάγειρας:

 • η αποφλοιωμένη ρίζα είναι ψιλοκομμένη.
 • Βάλτε τα κομμάτια σε ένα θερμός?
 • βάλε μέσα μισό λεμόνι?
 • Τα συστατικά εγχέονται με νερό και εγχύονται όλη τη νύχτα.

Μπορείτε να διαφοροποιήσετε τη συνταγή με μέλι, μπαχαρικά, βάλσαμο λεμονιού, μπαχαρικά ή μέντα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Βιετναμέζικο βάλσαμο αστεριών για τη μεγέθυνση του πέους

Ο γνωστός βιετναμέζικος "αστερίσκος" χρησιμοποιείται για τη μεγέθυνση του πέους. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται ευρέως στην ανατολίτικη ιατρική. Το βάλσαμο περιέχει πολλά αιθέρια έλαια φαρμακευτικών φυτών. Για να αυξήσω την ισχύ, χρησιμοποιώ έναν αστερίσκο στη χειρωνακτική θεραπεία.

Μετά από ένα χαλαρωτικό μπάνιο, το βάλσαμο τρίβεται σε μικρές δόσεις μεταξύ του 2ου και του 3ου οσφυϊκού σπονδύλου. Ενεργοποιούνται ειδικά σημεία που είναι υπεύθυνα για την ανδρική δύναμη. Η συνεδρία διαρκεί περίπου 20 λεπτά. Απαιτούνται περισσότερες από 10 θεραπείες για να σημειωθεί πρόοδος.

Μεγέθυνση πέους με μέλι

Η διεύρυνση του ανδρικού οργάνου με μέλι είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές λαϊκές μεθόδους. Η συνταγή για μια υπέροχη θεραπεία είναι αρκετά απλή.

Οι θρυμματισμένοι πυρήνες καρυδιών και το μέλι λαμβάνονται σε ίσα μέρη. Τα συστατικά αναμειγνύονται καλά και τοποθετούνται σε ένα γυάλινο ή εμαγιέ μπολ. Χρησιμοποιήστε 1 κ. σ. κουτάλι το βράδυ.

Για να επιταχύνετε την έναρξη της δράσης, μπορείτε να το παίρνετε τρεις φορές την ημέρα για μια εβδομάδα.

Τα κύρια μειονεκτήματα αυτής της μεθόδου

Αν και αυτή η μέθοδος είναι αποτελεσματική, θα πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή. Το μέλι αντενδείκνυται

 • σε σοβαρές καρδιαγγειακές παθήσεις?
 • εάν ένα άτομο έχει διαβήτη.
 • με αλλεργία στο μέλι?
 • με προβλήματα στους πνεύμονες?
 • σε σοβαρές ασθένειες του πεπτικού συστήματος.
 • σε δερματικές παθήσεις.

Έτσι το μέλι μπορεί να βοηθήσει και να βλάψει.

Μεγέθυνση πέους στο σπίτι - τρόποι και μέσα

Το μέγεθος του πέους είναι πρόβλημα για έναν έφηβο, αλλά ακόμα και μετά από 20 χρόνια, όταν το σώμα σταματά να μεγαλώνει, οι άντρες ανησυχούν για το αν το πέος θα είναι αρκετά μεγάλο για να ικανοποιήσει τον εραστή τους.

Οι χειρουργικές επεμβάσεις επιτρέπονται μόνο εάν ενδείκνυται. Επομένως, όσοι είναι δυσαρεστημένοι με τον εαυτό τους αρχίζουν να αναζητούν άλλους τρόπους.

Πώς να αυξήσετε ένα άκρο στο σπίτι και τι χρειάζεται για αυτό - υπάρχουν πολλές μέθοδοι και τεχνολογίες για αυτο-επιμήκυνση, είναι σημαντικό να επιλέξετε το πιο κατάλληλο για τον εαυτό σας.

Πόσο ρεαλιστικό είναι να μεγεθύνετε ένα πέος στο σπίτι;

Στο Διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε πληροφορίες ότι είναι πολύ πιθανό να αυξήσετε ανεξάρτητα τη διάμετρο και το μήκος έως και 5 cm.

Το αποτέλεσμα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες:

 • Φυσιολογικά χαρακτηριστικά - εάν ένας άνδρας είναι επιρρεπής σε ταχεία ανάπτυξη, τότε όταν χρησιμοποιείτε διάφορες μεθόδους, το αναπαραγωγικό όργανο αυξάνεται σημαντικά.
 • Επιμονή - η διαδικασία του τεντώματος του ιστού δεν είναι γρήγορη, επομένως για να έχετε ένα αποτέλεσμα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο.
 • Κανονικότητα - όποια τεχνική κι αν επιλεγεί, πρέπει να γίνεται τακτικά και οι διαδικασίες πρέπει να γίνονται χωρίς κενά.

Μερικές φορές είναι δυνατό να αυξηθεί το πέος κατά 1-2 cm, αλλά αυτό είναι επίσης ένα σημαντικό επίτευγμα, και εκτός αυτού, δεν εστιάζουν όλες οι γυναίκες στο μέγεθος.

γυμνάσια

Για τη μεγέθυνση του πέους, είναι χρήσιμες ειδικές ασκήσεις. Αυτή η επιλογή είναι ιδανική για αλλεργικούς που αποφεύγουν να εφαρμόζουν διάφορα σκευάσματα στο πέος.

3 ασκήσεις θεωρούνται οι πιο αποτελεσματικές, καθεμία από τις οποίες θα συζητηθεί λεπτομερώς παρακάτω. . .

τέντωμα

Ο ευκολότερος τρόπος για να αυξήσετε το μέγεθος του πέους στο σπίτι είναι οι διατάσεις. Το πέος πρέπει να πιαστεί από το κεφάλι και να τραβηχτεί έξω. Συνιστάται η διεξαγωγή της διαδικασίας από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Είναι σημαντικό να αυξάνεται σταδιακά η δύναμη έκθεσης για να αποφευχθεί η βλάβη των ιστών.

Θα πρέπει να αφεθούν 10-15 λεπτά για τη συνεδρία διατάσεων, μόνο υπό αυτή την προϋπόθεση είναι δυνατό να έχετε αποτέλεσμα.

Το κάθισμα διευρύνεται

Για αυτή την άσκηση είναι απαραίτητο να φέρετε το πέος σε ημι-όρθια κατάσταση. Η ουσία της μεθόδου είναι ότι το πέος τραβιέται προς τα κάτω και πίσω, μετά το οποίο ο άνδρας κάθεται πάνω του.

Αυτή η γυμναστική σας επιτρέπει να αυξήσετε τη βάση του πέους, να την επιμηκύνετε και να αυξήσετε τη διάμετρο. Ο μηχανισμός δράσης είναι η αύξηση της πίεσης στον στυτικό ιστό.

να λυγίσει

Αυτή η μέθοδος γυμναστικής απαιτεί επίσης ατελή στύση. Είναι απαραίτητο να λυγίσετε το πέος σε διαφορετικές κατευθύνσεις και να ακούσετε τα δικά σας συναισθήματα - είναι σημαντικό να μην υπάρχει σοβαρή ενόχληση.

Εάν οι χειρισμοί προκαλούν πόνο, τότε μια τέτοια άσκηση θα πρέπει να σταματήσει αμέσως. Την επόμενη φορά, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί για να αποφύγετε τη βλάβη των ιστών.

σπρέι και τζελ

Οι κρέμες για τη μεγέθυνση του πέους σας επιτρέπουν να κάνετε αυτή τη διαδικασία μόνοι σας χωρίς να βλάψετε το σώμα. Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από βιολογικά συστατικά, γεγονός που ελαχιστοποιεί τον αριθμό των αντενδείξεων για τους άνδρες.

Ανάλογα με τον τρόπο δράσης, τα φάρμακα χωρίζονται σε 3 ομάδες:

 • Μακροπρόθεσμη - απαιτεί μια εφαρμογή μαθημάτων, μετά την οποία το πέος θα διατηρήσει για πάντα τις αποκτηθείσες διαστάσεις του.
 • Βραχυπρόθεσμα - το αποτέλεσμα διαρκεί αρκετές ώρες και βοηθά στην αύξηση του μεγέθους του πέους κατά τη διάρκεια της οικειότητας.
 • Βοηθητικά - η χρήση τους ενισχύει την επίδραση άλλων φαρμάκων που έχουν σχεδιαστεί για να αλλάζουν το μήκος και το πάχος του αναπαραγωγικού οργάνου.

Λαϊκές θεραπείες για τη διεύρυνση του πέους

Εκτός από τις ασκήσεις και τις καινοτόμες φυσικές εξελίξεις, μπορείτε να αυξήσετε το πέος χρησιμοποιώντας λαϊκές θεραπείες.

Στην πρώτη θέση είναι το συνηθισμένο μπέικιν πάουντερ, η φυτοθεραπεία θα βοηθήσει επίσης - τα προϊόντα που βασίζονται σε βότανα και φαρμακευτικά φυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο εξωτερικά όσο και μεθυσμένα ως αφεψήματα και αφεψήματα.

ανθρακούχο νερό

Η μαγειρική σόδα πωλείται παντού και δεν κοστίζει ούτε μια δεκάρα, επομένως οι μέθοδοι που τη χρησιμοποιούν όχι μόνο είναι αποτελεσματικές, αλλά δεν επηρεάζουν σοβαρά τον προϋπολογισμό.

 • κομπρέσες σόδας. Για την προετοιμασία, ανακατέψτε τη σκόνη σόδας με μέλι και εφαρμόστε σε όλο το μήκος του πέους, αποφεύγοντας το κεφάλι.
 • Μπάνια με διάλυμα σόδας. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος και να αποτρέψετε την ανάπτυξη φλεγμονής. Συνιστάται να κάνετε τη διαδικασία πριν από τη σεξουαλική επαφή, έχοντας προηγουμένως επιτύχει στύση.
 • Scrub με σόδα. Αυξάνει το γεννητικό όργανο και πραγματοποιεί την πρόληψη ουρολογικών παθήσεων. Οι χειρισμοί πρέπει να γίνονται μόνο μετά από ένα ζεστό ντους, στο τέλος είναι σημαντικό να εφαρμόσετε μια ενυδατική κρέμα στο πέος.
 • Μασάζ με σόδα. Απλώστε πρώτα βάση ή ελαιόλαδο στο πέος, μετά σόδα και κάντε μασάζ με ένα μαλακό σφουγγάρι για 5 λεπτά. Περιμένετε 2 λεπτά και ξεπλύνετε καλά.

Φάρμακα για χορήγηση από το στόμα

Ορισμένα βότανα και μπαχαρικά θα βοηθήσουν στην επιμήκυνση του πέους εάν τα αφεψήματα, τα βάμματα και τα αφεψήματα λαμβάνονται από το στόμα σε τακτική βάση:

 • Αφέψημα αψιθιάς. Βράζετε 5 g σπόρους αψιθιάς σε κρύο νερό για 10 λεπτά. Περιμένετε να κρυώσει το προϊόν και φιλτράρετε. Χρησιμοποιήστε 100 ml 2 φορές την ημέρα.
 • βάμμα σκόρδου. Για 250 ml αλκοόλης υψηλής ποιότητας, επιμείνετε 200 g σκόρδου, προηγουμένως θρυμματισμένο σε μια παχιά μάζα. Αφήστε σε σφραγισμένο βάζο για 10 ημέρες. Πίνετε 25 σταγόνες πρωί και βράδυ για 3 μήνες.
 • Έγχυμα με θυμάρι. Ρίξτε 100 g ξηρού χόρτου με 300 ml βραστό νερό και περιμένετε να κρυώσει φυσικά. Περάστε μέσα από γάζες και πιείτε για 120 ημέρες μόλις ξυπνήσετε και πριν πάτε για ύπνο.

εξωτερική χρήση

Τα φυτικά φάρμακα βοηθούν όχι μόνο όταν λαμβάνονται από το στόμα, αλλά και όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά. Μια πολύ γνωστή μέθοδος είναι η χρήση χυμού αλόης. Είναι απαραίτητο να πιέσετε το υγρό από τα "ενήλικα" φύλλα, να τα κόψετε στις ρίζες και να τρίψετε το γεννητικό όργανο με το χυμό.

Το βάμμα ιπποκαστανιάς, το οποίο μπορείτε να αγοράσετε στο φαρμακείο ή να το παρασκευάσετε μόνοι σας, έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Συνιστάται να τρίψετε ένα υδατικό έγχυμα ρίζας ginseng, φύλλου ginkgo biloba και φρούτου κράταιγου στο δέρμα του πέους για να το μεγεθύνετε.

άλλες μεθόδους

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τον όγκο και το μήκος του πέους χρησιμοποιώντας αντλία, προέκταση και εξαρτήματα.

Η πρώτη μέθοδος μεγεθύνει το πέος τοποθετώντας το σε περιβάλλον κενού. Ενεργοποιεί τη ροή του αίματος, το αίμα ορμάει στον φαλλό, ο οποίος αλλάζει όχι μόνο το μήκος, αλλά και τη διάμετρό του. Είναι σημαντικό να ρυθμίζετε το επίπεδο πίεσης για να μην βλάψετε τον εαυτό σας με υπερβολικό ζήλο.

Η επέκταση είναι μια ειδική συσκευή που προσαρμόζεται στη ζώνη ή στη μέση σας. Η συσκευή ονομάζεται εναλλακτική στη χειρουργική επέμβαση, βοηθά όχι μόνο στην αλλαγή των παραμέτρων, αλλά και στην εξάλειψη της καμπυλότητας του οργάνου.

Η συσκευή θα πρέπει να φοριέται για αρκετές ώρες την ημέρα, κατά τις οποίες οι ιστοί του οργάνου θα τεντωθούν και θα αρχίσουν να μεγαλώνουν για να ανακουφίσουν την ένταση.

Φορώντας ένα προέκταση βοηθά στην μόνιμη αύξηση του μεγέθους.

Τα εξαρτήματα είναι μια επιλογή για άνδρες που πρέπει να επιμηκύνουν το πέος τους κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Μια συσκευή σιλικόνης τοποθετείται στον φαλλό, με αποτέλεσμα να αλλάζει μέγεθος. Υπάρχουν πολλά μοντέλα στην πώληση που σας επιτρέπουν να προσδιορίσετε ανεξάρτητα τις απαραίτητες παραμέτρους.

Ένας τρόπος για να αλλάξετε το μήκος του πέους χρησιμοποιώντας αυτοσχέδια μέσα είναι η αναστολή των φορτίων. Η μέθοδος είναι αρκετά αμφιλεγόμενη, γιατί για να επιτευχθούν πιο γρήγορα αποτελέσματα, οι άνδρες συχνά τραυματίζουν ιστούς και στυτικό ιστό. Ο μηχανισμός δράσης είναι η προσκόλληση στο όργανο ζύγισης, υπό την επίδραση του οποίου το άκρο επιμηκύνεται.

Μερικές φορές οι άνδρες δεν είναι δυσαρεστημένοι με το συνολικό μέγεθος του πέους, αλλά προσπαθούν να μεγεθύνουν τη βάλανο. Υπάρχουν διάφορες ασκήσεις για να γίνει αυτό, μία από τις οποίες εκτελείται ως εξής:

 • Είναι απαραίτητο να καθίσετε στην άκρη της καρέκλας και να απλώσετε τα πόδια σας ευρέως.
 • Πιέστε τον φαλλό στη βάση.
 • Χτυπήστε τα ένα-ένα στους γοφούς.

Μια σημαντική προϋπόθεση είναι η απουσία πόνου ή δυσφορίας. Αλλαγές στο μέγεθος της κεφαλής συμβαίνουν λόγω της σκλήρυνσής της.

Λαϊκές θεραπείες για τη διεύρυνση του πέους: συμβουλές

Ρίζα τζίντζερ για μεγέθυνση πέους

Οι άνδρες συχνά παραπονιούνται ότι δεν είναι ικανοποιημένοι με το μήκος του δικού τους πέους. Χρησιμοποιούν διαφορετικές μεθόδους για να λύσουν το πρόβλημα. Ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το πώς να μεγαλώσουν ένα μέλος λαϊκών θεραπειών. Τέτοιες μέθοδοι θεωρούνται αβλαβείς και προσιτές.

Δεν είναι όλοι έτοιμοι να αγοράσουν μια ακριβή αλοιφή, η οποία μπορεί να αποδειχθεί άχρηστη, αλλά όλοι μπορούν να δοκιμάσουν συνταγές παραδοσιακής ιατρικής.

Κάθε άντρας επιλέγει ανεξάρτητα τη μέθοδο που του ταιριάζει και θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η μεγέθυνση του πέους είναι μια χρονοβόρα διαδικασία. Για να επιτύχετε ένα διαρκές αποτέλεσμα, πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια και να θυμάστε την κανονικότητα.

Η επιλογή μιας μεθόδου ενίσχυσης της ανδρικής αξιοπρέπειας καθορίζεται μόνο από το επιθυμητό αποτέλεσμα και τον κίνδυνο που είναι διατεθειμένος να αναλάβει ένας άντρας για να το πετύχει.

φαρμακευτικά βότανα

Τα φαρμακευτικά βότανα ταυτίζονται με την παραδοσιακή ιατρική. Η φυτοθεραπεία χρησιμοποιείται για τη μεγέθυνση του πέους. Βασίζεται στην επιτάχυνση του μεταβολισμού και της ροής του αίματος στα πυελικά όργανα. Πρέπει να χρησιμοποιείτε τακτικά αφεψήματα ή αφεψήματα. Για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα της μεγέθυνσης του πέους, είναι εύκολο να επιλέξετε τα διαθέσιμα μέσα.

 1. Αντικαταστήστε το τσάι με ένα έγχυμα από φύλλα, ρίζες και άνθη άγριου κράταιγου. Η προετοιμασία είναι απλή: ρίξτε μια κουταλιά της σούπας πρώτες ύλες με 500 ml βραστό νερό. Η διάρκεια της θεραπείας είναι τουλάχιστον ένας μήνας.
 2. Χρησιμοποιώντας την ίδια συνταγή, μπορείτε να ετοιμάσετε ένα αφέψημα από τριαντάφυλλο. Αυτό το ρόφημα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και αυξάνει την ανοσία του άνδρα.
 3. Η ρίζα τζίνσενγκ είναι ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε την ισχύ και την ανάπτυξη του πέους. Προστίθεται σε πολλές αλοιφές ή βάμματα. Μπορείτε να προετοιμάσετε το φάρμακο σύμφωνα με τη συνταγή:
  1. περίπου 100 γραμμάρια ρίζας ρίχνουμε 3 λίτρα αλκοόλ.
  2. Στείλτε το βάμμα σε σκοτεινό μέρος και αφήστε το για 10 ημέρες.
  3. Μετά από αυτό το διάστημα, πάρτε 50 ml του φαρμάκου καθημερινά.

Μαγική Ιεροτελεστία

Η χρήση της μαγείας ως μέσο ανάπτυξης του πέους δεν είναι ασυνήθιστη. Στο δίκτυο μπορείτε να βρείτε πολλά τελετουργικά ή συνωμοσίες που στοχεύουν στην αλλαγή του μεγέθους του πέους. Οι καλύτερες κριτικές άξιζαν ένα μαγικό τελετουργικό - μια συνωμοσία για να μεγαλώσουν.

 1. Πάρτε ένα πράσινο κερί, ετοιμάστε μια βάση για αυτό.
 2. Ρίξτε λίγο ελαιόλαδο στο χέρι σας και τρίψτε καλά το κερί.
 3. Ανάψτε ένα κερί, κρατήστε μερικά κλωνάρια φρέσκου μαϊντανού πάνω από τη φωτιά για λίγο.
 4. Αλέστε χόρτα φορτισμένα με ενέργεια κεριού. Ρίξτε τα χόρτα που προκύπτουν σε ένα ποτήρι αγιασμένο νερό.
 5. Πάρτε μια γλάστρα με προφυτεμένο μαϊντανό.
 6. Καλύψτε τα φύλλα των λαχανικών σε γλάστρα με σπόρους. Αυτή τη στιγμή, πρέπει να κάνετε φωναχτά ευχές για αλλαγές στο μέγεθος του πέους σας και να ευχαριστήσετε τα πνεύματα για τη βοήθειά τους.
 7. Ποτίστε το φυτό με αγιασμό. Ο μαϊντανός χρειάζεται φροντίδα μέχρι να έχετε αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Είναι αδύνατο να μεταβιβαστεί το καθήκον του ποτίσματος σε άλλους - ένας άνθρωπος που θέλει να αλλάξει τις παραμέτρους του σεξουαλικού του οργάνου πρέπει να ποτίσει το φυτό, να χαλαρώσει το χώμα. Αφού φτάσετε στις επιθυμητές παραμέτρους, η κατσαρόλα με τον μαϊντανό πρέπει να σταματήσει στη διασταύρωση. Μην ξεχάσετε να ευχαριστήσετε ξανά τα πνεύματα.

Εξωτερικά Ταμεία

 • Αλοιφές ή κρέμες μπορούν να τρίβονται στο δέρμα του πέους. Αγοράζονται σε φαρμακείο ή παρασκευάζονται στο σπίτι. Από έτοιμα προϊόντα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλοιφή ηπαρίνης ή νιτρογλυκερίνης. Αυτοί οι παράγοντες παρέχουν αίμα στο πέος. Η αλοιφή ηπαρίνης θα κάνει τον σύντροφό σας να νιώσει άνετα εάν τη χρησιμοποιήσετε πριν την επαφή.
 • Ως λαϊκή θεραπεία για τη διεύρυνση του πέους, μπορείτε να αναμίξετε τη σύνθεση αποξηραμένων βδέλλων. Για την προετοιμασία θα χρειαστείτε:
  • Ανακατέψτε 100 γραμμάρια ξηρές βδέλλες, συνθλίψτε.
  • Οι πρώτες ύλες πρέπει να αναμειχθούν με 200 γραμμάρια αρνίσιο λίπος, το οποίο πρέπει πρώτα να λιώσει.
  • Κάντε μασάζ με την τελική κρέμα στο δέρμα του πέους πριν πάτε για ύπνο κάθε μέρα για ένα μήνα.

μασάζ

Η εκτέλεση μασάζ χρησιμοποιώντας την τεχνική του αρμέγματος είναι μια προσιτή και αξιόπιστη λαϊκή μέθοδος αύξησης του μεγέθους του ανδρικού οργάνου. Η κρούση γίνεται σε δύο στάδια. Ξεκινήστε την προετοιμασία:

 1. Για αυτούς, πρέπει να πάρετε μια μαλακή βαμβακερή πετσέτα και να την τυλίξετε γύρω από το πέος αρκετές φορές.
 2. Μετά από δύο λεπτά, βρέξτε ξανά το πανί με ζεστό νερό και επαναλάβετε τη κομπρέσα.
 3. Τρίψτε τη βουβωνική χώρα με μια στεγνή πετσέτα.

Απλώστε ένα ειδικό τζελ, λιπαντικό ή αρωματικό λάδι στο χέρι σας για μασάζ. Οι πιο κατάλληλες είναι οι αιθέριες συνθέσεις από γεράνι, τριαντάφυλλο ή σανταλόξυλο.

Στη συνέχεια προχωρήστε στην κύρια διαδικασία.

 1. Πιάστε το πέος σας σφιχτά, μετακινήστε το χέρι σας από τη βουβωνική χώρα στο κεφάλι. Πιέστε ελαφρά το χέρι σας για να δράσετε στον στυτικό ιστό. Επαναλάβετε αυτή την άσκηση για 10-15 λεπτά.
 2. Αφού ζεστάνετε τον άξονα του πέους, συνεχίστε με τη δεύτερη κίνηση. Πιάστε το βαρέλι με το ένα χέρι και το κεφάλι με το άλλο χέρι, πρέπει να το τραβήξετε στο πλάι. Μόλις νιώσετε έναν ελαφρύ πόνο, σταματήστε να κινείστε και μείνετε σε αυτή τη θέση για 5 λεπτά. Στη συνέχεια, τραβήξτε το κεφάλι σας από την άλλη πλευρά.
 3. Χρησιμοποιώντας και τα δύο χέρια, πιέστε σταθερά προς τα κάτω τον άξονα του πέους 10 φορές. Δεν πρέπει να υπάρχει μεγάλη ενόχληση.
 4. Καθίστε σε μια καρέκλα με τα πόδια ανοιχτά. Χτυπήστε το άκρο εναλλάξ στον ένα μηρό και στον άλλο.

Μια εναλλακτική λύση στο χειροκίνητο μασάζ μπορεί να είναι η χρήση συσκευών. Οι συσκευές για την τόνωση του μήκους του πέους μπορούν να φορεθούν συνεχώς ή να χρησιμοποιηθούν ακριβώς πριν από την επαφή. Μπορείτε να τα αγοράσετε στο οικείο κατάστημα.

Κίνηση, γιόγκα, οπτικοποίηση

Μεταξύ των μεθόδων που μπορούν να επηρεάσουν έμμεσα το μέγεθος του πέους είναι η σωματική δραστηριότητα ή οι ανατολίτικες πρακτικές. Αυτές οι εξωτικές μέθοδοι μπορούν επίσης να αποδοθούν σε μεθόδους παραδοσιακής ιατρικής για τη μεγέθυνση του πέους.

 1. Διαλογιστικές τεχνικές, οπτικοποίηση - πάρτε μια άνετη θέση, κάποιοι προτιμούν τον "λωτό". Κλείστε τα μάτια σας, φανταστείτε το πέος με όλες τις ανατομικές του λεπτομέρειες. Το μέγεθός του θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό. Ένα θετικό αποτέλεσμα θα επιτευχθεί εάν χρησιμοποιείτε αυτή τη μέθοδο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού πρέπει να καθαρίσετε το μυαλό σας από ξένες σκέψεις.
 2. Γυμναστική ή γιόγκα - κάθε σωματική δραστηριότητα που σας επιτρέπει να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος στα πυελικά όργανα είναι ευπρόσδεκτη. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τις ασάνες γιόγκα, μπορείτε να περιοριστείτε σε απλές καταλήψεις και να περπατήσετε στη θέση του, σηκώνοντας τα γόνατά σας στο στήθος. Το τακτικό περπάτημα χαμηλής ταχύτητας σας βοηθά επίσης να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος στα πόδια και το πέος, διεγείροντας έτσι τη μεγέθυνση του πέους.

βελονισμός

Η κατεύθυνση της παραδοσιακής κινεζικής λαϊκής ιατρικής, με στόχο βιολογικά ενεργά σημεία. Οι πόντοι μπορούν να ενεργοποιηθούν με διάφορους τρόπους:

 • κάντε τακτικά μασάζ στους λοβούς των αυτιών, στις παλάμες και στις δύο πλευρές, στα πόδια.
 • Βρείτε σημεία που βρίσκονται στο πίσω μέρος κάθε άκρης στη βάση της.

Τι πιστεύουν οι ουρολόγοι για αυτές τις μεθόδους;

Οι γιατροί είναι δύσπιστοι σχετικά με τις λαϊκές θεραπείες για τη διεύρυνση του πέους, δεν συνιστούν τη διεύρυνση του πέους με τη βοήθειά τους. Τα θεωρούν αναποτελεσματικά. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε άλλες μεθόδους.

 1. Η αντλία κενού είναι μια σφαιρική συσκευή που φοριέται πάνω από το πέος και το επιμηκύνει. Μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα σε ένα χρόνο μετά τη συνεχή χρήση του. Αυτή η μέθοδος έχει ένα μειονέκτημα - οι άνδρες έχουν προβλήματα με τη στύση μετά από αυτήν.
 2. Λειτουργία - δίνει ένα εγγυημένο αποτέλεσμα της μεγέθυνσης του πέους. Αυτή η μέθοδος έχει δύο μειονεκτήματα - μπορεί να σχηματιστούν ουλές στο δέρμα, απρόσεκτες κινήσεις του νυστέρι μπορεί να οδηγήσουν σε πλήρη ανικανότητα.
 3. Τέντωμα με φορτίο - μπορεί να αυξήσει το μήκος του πέους, αλλά το πάχος του θα μειωθεί. Ένας άντρας πρέπει να σηκώσει το βάρος για αρκετές ώρες για να φτάσει στο στόχο του. Εάν το φορτίο αναρτηθεί λανθασμένα, το στοιχείο μπορεί να παραμορφωθεί και να χάσει εν μέρει την ευαισθησία του.

Οι σωματικές ασκήσεις, το μασάζ, η φαρμακευτική αγωγή επηρεάζουν μόνο τη ροή του αίματος στο πέος. Δεν μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την ανάπτυξή του, αλλά αποκαθιστούν μια σταθερή στύση.

Οι ουρολόγοι είναι θετικοί στις συνταγές της παραδοσιακής ιατρικής για τη μεγέθυνση του πέους - φαρμακευτικά φυτά. Ίσως οι λαϊκές θεραπείες να μην φέρουν σημαντική αύξηση, αλλά:

 • Βελτιώστε το ανδρικό σώμα.
 • καθαρίστε απαλά το αναπαραγωγικό σύστημα.
 • Βελτίωση της ροής του αίματος στη βουβωνική χώρα - και αυτό είναι μια καλή, μακρά στύση.
 • εξαλείψτε το πρόβλημα της γρήγορης εκσπερμάτωσης.

Αυτές οι πτυχές εγγυώνται μια τακτική και ποιοτική σεξουαλική ζωή.