Τι είναι η επέμβαση μεγέθυνσης πέους, πώς λειτουργεί και πώς βοηθά

Δύο μεγέθη πέους - πριν και μετά τη χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης

Πριν από ένα δισεκατομμύριο χρόνια, ένας πιθηκάνθρωπος που γεννήθηκε με ένα μικρό πέος έπρεπε να πεθάνει μαζί του. Σήμερα αυτό είναι ξεπερασμένο, ειδικά από τη στιγμή που οι χειρουργοί έχουν βρει πολλούς τρόπους για να διορθώσουν μια τέτοια μάστιγα. Τσαρλατάνοι και θεραπευτές έμειναν χωρίς δουλειά και άνδρες από κάθε ήπειρο αύξησαν το μήκος και το πάχος του οργάνου με φαρμακευτικά μέσα.

Σας λέμε πώς λειτουργούν όλες οι σύγχρονες τεχνικές ώστε η μαύρη λωρίδα που ονομάζεται μικρό πέος να παραμένει πολύ στο παρελθόν. Αν αποφασίσεις να κάνεις ένα τέτοιο βήμα, ετοιμάσου για οικονομικές ενέσεις, καλό θα ήταν να έχεις φίλους ή τουλάχιστον μια φίλη για ψυχολογική και σωματική υποστήριξη.
Τι είναι οι επεμβάσεις μεγέθυνσης ανδρικού πέους;

Το οπλοστάσιο των χειρουργών γεννητικών οργάνων είναι αρκετά ευρύ, θα περιγράψουμε τις πιο δημοφιλείς επιλογές.

συνδεσμοτομή

Ο χειρουργός, χωρίς την παραμικρή μαγεία, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την επιμήκυνση του φαλλού. Η συνδεσμοτομή είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής αισθητική επέμβαση που πραγματοποιείται σε ημερήσια κλινική κατόπιν αιτήματος ενός άνδρα.Η διάρκεια της διαδικασίας είναι 15 λεπτά. Η αναισθησία λειτουργεί γρήγορα και εύκολα, χωρίς υπερδοσολογία και επίδραση στην ευεξία μετά τη διαδικασία.

Lipofilling - η εισαγωγή λιπώδους ιστού στον άξονα του πέους

Οτιδήποτε κάτω από τη ζώνη κλείνει με ραχιαία αναισθησία. Ο γιατρός φτάνει στην ταινία στήριξης μέσω της μεσαίας ραφής του οσχέου. Αυτή η προσέγγιση είναι η λιγότερο τραυματική και είναι καλά ανεκτή στην αποκατάσταση. Η αποκατάσταση διαρκεί 8-10 ημέρες.

Σκοπός της επέμβασης είναι η αφαίρεση του συνδέσμου που συνδέει το τμήμα του φαλλού που κρύβεται κάτω από το ηβικό οστό με το οστό της λεκάνης. Αυτό απελευθερώνει ένα κρυφό απόθεμα.

Η συνδεσμοτομή από μόνη της δεν οδηγεί σε επιμήκυνση. Αυτή είναι μια ισχυρή προετοιμασία για επακόλουθη πρόσφυση με προέκταση.. Η συσκευή φοριέται για τουλάχιστον 4 ώρες την ημέρα για 3-6 μήνες μετά την επέμβαση. Η ελάχιστη αύξηση είναι 2 cm.

Lipofilling του πέους

Οπτικοποίηση πάχυνσης πέους μετά από χειρουργική επέμβαση

Αποδεικνύεται ότι τα λιποκύτταρα κινούνται ήσυχα γύρω από το σώμα, όπως μια βασίλισσα σε μια σκακιέρα. Η μέθοδος ονομάζεται lipofilling.. Τα λιποκύτταρα που αντλούνται από την κοιλιά ή άλλες μεγάλες περιοχές μεταμοσχεύονται στο πέος. Φυσικά, το υλικό δεν λαμβάνεται στην καθαρή του μορφή, αλλά περνά από μια σειρά προπαρασκευαστικών διαδικασιών.

Η χαρά είναι ότι τα δικά σας κύτταρα ριζώνουν πολύ καλύτερα από τα κύτταρα δότες. Δεν υποφέρετε από αλλεργικές-φλεγμονώδεις αντιδράσεις στο πληρωτικό. Μπορείτε να μεταμορφώσετε τον φαλλό με μία κίνηση. Ωστόσο, ο λιπώδης ιστός απορροφάται σταδιακά και διαλύεται,η επέμβαση πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε έξι μήνες. Το Lipofilling προσθέτει έως και 1, 5 cm περιφέρεια.

Πώς να μεγεθύνετε με ενέσεις, χωρίς χειρουργική επέμβαση

Αυτό το τμήμα ονομάζεται injection intimate contouring.

Υαλουρονικό Οξύ (Biogel)

Ο χειρουργός εργάζεται με οξύ υπό τοπική αναισθησία για όχι περισσότερο από 20-30 λεπτά. Η ουσία εγχέεται κατά μήκος της εξωτερικής αύλακας του φαλλού και στην περιοχή του φρενούλου.Τα πληρωτικά με βάση το υαλουρόνιο λύνουν αρκετά προβλήματα: εξάλειψη της πρόωρης εκσπερμάτωσης, αύξηση πάχους κορμού και κεφαλής, διόρθωση σχήματος. Αυτό το θηλυκό πράγμα μπορεί να εξαλείψει τα πρώτα σημάδια ανικανότητας.

Για να μεγεθύνετε το κεφάλι, κάντε τα εξής:

 • η βουβωνική χώρα αναισθητοποιείται και αντιμετωπίζεται με ιώδιο.
 • ο ασθενής καλύπτεται με τρίβει.
 • Οι ιστοί παρασκευάζονται για τη διαδικασία με διάλυμα χλωριούχου νατρίου 0, 9% 10 ml.
 • το πληρωτικό εγχέεται στο υπό όρους κάτω τρίτο της κεφαλής, με εστίαση στην πορεία της στεφανιαίας αύλακας.
 • 0, 1–0, 4 mL εγχέεται ανά βήμα χρησιμοποιώντας μια τεχνική ανεμιστήρα.
 • 0, 8-2 ml του φαρμάκου εγχέονται κάθε φορά.

Για διόρθωση φρενουλίου:

 • το snaffle είναι γεμάτο με οξύ για να αυξηθεί ο όγκος.
 • Η ουσία εγχέεται στους μαλακούς ιστούς κάτω από την πτυχή του δέρματος με τη μέθοδο ενστάλαξης 0, 1-0, 3 ml ανά βήμα. Το φάρμακο δεν ενίεται στο ίδιο το frenulum.

Υπάρχει ένας εξίσου ενδιαφέρον τρόπος άντλησης της γέλης στο πέος - ο χειρουργός κάνει μια παρακέντηση κοντά στη ρίζα του φαλλού και εγχέει το φάρμακο με έναν ειδικό σωληνίσκο. Στη συνέχεια η τομή συρράπτεται και καλύπτεται με αποστειρωμένο επίδεσμο.

Η μέθοδος είναι καλή για γρήγορη ανάρρωση, επούλωση. Κατά μέσο όρο, μπορείτε να κάνετε ιππασία στα βουνά σε 2-3 ημέρες. Η διάμετρος αυξάνεται αμέσως κατά 0, 5-1, 5 cm, αλλά είμαστε δύσπιστοι σχετικά με αυτό το θέμα. Εάν χρειάζεστε φαλλό για επίδειξη και ούρηση, αυτή είναι η σωστή επιλογή.Εάν χρειάζεστε σεξ, εξετάστε τον κίνδυνο μετανάστευσης ναρκωτικών. Κάτω από τον ζυγό των δυναμικών φορτίων, θα πάει σε άλλες ζώνες, ακολουθούμενη από παραμόρφωση του καημένου.

βοτουλινική τοξίνη

Σε απάντηση στις γυναίκες που μας παίρνουν τα παντελόνια, θα τους αφαιρέσουμε την βοτουλινική τοξίνη. Το φάρμακο δεν εγχέεται απευθείας στον άξονα του πέους.Ενέσεις βοτουλινικής τοξίνης στο Scrotox - διεύρυνση οσχέουΧρησιμεύει σε άλλη κατεύθυνση - τροποποίηση του οσχέου (scrotox).

Γιατί είναι απαραίτητο:

 • μειωμένη εφίδρωση?
 • εξομάλυνση των ρυτίδων, λεπτές γραμμές?
 • Αισθητική - το όσχεο φαίνεται στρογγυλό και μεγάλο.

Ένα ωραίο όσχεο είναι καλό για εσάς! Αλλά,πιστεύουμε ότι το scrotox είναι σπατάλη χρημάτων.

βαζελίνη

Αυτή είναι μια καθαρά χειροτεχνική τεχνική που αρχικά χρονολογείται από τη δεκαετία του 1970.. Κάποτε οι τεχνίτες σκέφτηκαν να βάλουν βαζελίνη στο βαρέλι για να αυξήσουν τον όγκο. Σε ορισμένα μέρη η μέθοδος εφαρμόζεται ακόμα και σήμερα. Δεν συνιστούμε να καταφύγετε σε τέτοιες μεθόδους εάν δεν υπάρχει έμπειρος φίλος κοντά που να έχει κάνει τουλάχιστον εκατό ενέσεις σε ένα πέος με θετικές εμπειρίες.

Γίνεται ως εξής:

 • ο κορμός, επεξεργασμένος με αντισηπτικό, τραβιέται απαλά στη βάση.
 • 10-20 κύβοι βαζελίνης σύρονται στη σύριγγα.
 • Ξεκινώντας από τη ρίζα, το φάρμακο εγχέεται στον κορμό και στις δύο πλευρές, προσπαθώντας να φτάσει στο ίδιο βάθος μεταξύ του δέρματος και των μεμβρανών.
 • Οι πληγές απολυμαίνονται με αντισηπτικό και καλύπτονται με αποστειρωμένο επίδεσμο.

Η αύξηση του πάχους εξαρτάται από τον όγκο της ουσίας που εγχέεται. Κατά μέσο όρο, τα απελπισμένα κεφάλια παίρνουν 0, 5-1, 5 cm συν.Η μέθοδος είναι γεμάτη επιπλοκές, είναι εύκολο να εμφανιστεί φλεγμονή, πρήξιμο και βασανιστικός πόνος. Οι χειρουργοί κάνουν τιτάνια δουλειά για να βγάλουν τη βαζελίνη από το πέος και να χρεώσουν πολλά χρήματα για αυτήν.

συνθόλη

Μέσω χημικής έρευνας, το Synthol αναδείχθηκε από τον Chris Clark, κάτι που συνέβη στη δεκαετία του '90 του περασμένου αιώνα. Από τότε, οι bodybuilders άρχισαν να τον μαχαιρώνουν στον δικέφαλο, το φάρμακο βοήθησε να αυξηθεί γρήγορα ο όγκος των μυών. Στη συνέχεια, υπήρχαν τεχνίτες που προσφέρθηκαν να εισάγουν συνθόλη στον φαλλό.

Δεν συνιστούμε αυτό το ριψοκίνδυνο βήμα, πονάειυψηλό κίνδυνο σοβαρών επιπλοκών. Εάν η σύνθεση εισέλθει στην κυκλοφορία του αίματος και φράξει το αγγείο ενός ζωτικού οργάνου, μπορείτε να πετάξετε στους προγόνους. Για να μην αναφέρουμε απώλεια στύσης, αγγειακή φλεγμονή, πρήξιμο και βασανιστικό πόνο.

Εισαγωγή εμφυτευμάτων gel και σιλικόνης

μαλακή σιλικόνηΤα εμφυτεύματα αποτελούνται από ένα πολυστρωματικό ελαστομερές κέλυφος και ένα παχύρρευστο πληρωτικό τζελ. Ο πρώτος που σκέφτηκε αυτό το πράγμα ήταν ο Τζέιμς Έλιστ, ουρολόγος σε μια από τις αμερικανικές κλινικές. Γρήγορα κατοχύρωσε την εφεύρεσή του το 2002 και εξακολουθεί να απολαμβάνει τα έσοδα από την ιδέα του μέχρι σήμερα.

Η τεχνική είναι απλή και έχει ως εξής:

 • ο γιατρός και ο ασθενής επιλέγουν το μέγεθος των εμφυτευμάτων.
 • ο ασθενής ναρκώνεται με τοπική αναισθησία.
 • μετά την απολύμανση, το εμφύτευμα εισάγεται μέσω μιας τομής στη βουβωνική χώρα.
 • εφαρμόζεται ένα καλλυντικό ράμμα και ένας αποστειρωμένος επίδεσμος.

Η μέθοδος εντυπωσιάζει με την εμφύτευση μήτρας κολλαγόνου, χαρίζοντας απαλότητα και φυσικές αισθήσεις. Εάν κουραστείτε, τα αποτελέσματα είναι αναστρέψιμα, χωρίς κίνδυνο ή προβλήματα υγείας. Το τζελ δεν θα διαρρεύσει μέσα από το κέλυφος ακόμα κι αν σπάσει.

Μετά την ανάρρωση, ο κίνδυνος επιπλοκών, απόρριψης και αλλεργιών που προκαλούν μη αναστρέψιμες βλάβες σχεδόν εξαλείφεται.Η διαδικασία πραγματοποιείται σε εξωτερικά ιατρεία και απαιτεί νοσηλεία για 1 ημέρα. Στόχος είναι η μόνιμη πάχυνση σε όρθια θέση και η αύξηση του μήκους κατά 4-6 cm σε κατάσταση ηρεμίας.

Ο χειρουργός που κάνει μια επέμβαση για τη μεγέθυνση του φαλλού ενός άνδρα

Εμφύτευση απορροφήσιμης μήτρας

Η μέθοδος λειτουργεί μόνο για πάχυνση. Οργανικές μήτρες με ινοβλάστες εισάγονται στο σώμα του φαλλού (θυμηθείτε, αυτά είναι κύτταρα συνδετικού ιστού). Όλη αυτή η ύλη τροφοδοτείται τέλεια με αίμα, δεν απορρίπτεται από το σώμα. Παρά το ορατό αποτέλεσμα +1, 5 cm,Οι μήτρες διαλύονται ένα χρόνο μετά τη διαδικασία. Ειλικρινά, η μέθοδος είναι ξεπερασμένη και σπάνια εφαρμόζεται.


Πλαστικό για λείανση, πάχυνση, επιμήκυνση

Η πλαστική χειρουργική περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα επεμβάσεων και επεμβάσεων. Όλα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να διορθώνουν την ανατομική δομή, την εμφάνιση και τη δυσλειτουργία.Η μέθοδος βοηθά τους φτωχούς συναδέλφους με διάφορες ανωμαλίες, παραμορφώσεις, διαταραχές που σχετίζονται με ασθένειες και τραυματισμούς. Εδώ στρέφονται και άντρες, ανικανοποίητοι από την αισθητική του στρατηγικού τους τόπου.

μπαλόνια

Ένα δημοφιλές εργαλείο για την πλαστική χειρουργική της ανδρικής οικείας περιοχής. Γίνεται με τοπική αναισθησία. Ο γιατρός εισάγει στρογγυλεμένα εμφυτεύματα με διάμετρο 5-10 mm κατά μήκος του δέρματος του φαλλού. Τα μικρά κοψίματα ράβονται με μια καλλυντική βελονιά και το όλο πράγμα επουλώνεται γρήγορα.

Οι σφαίρες είναι κατασκευασμένες από σιλικόνη, προθέσεις πέους, χάντρες. Σε βιοτεχνικές συνθήκες, κόβονται από πλαστικό, πλεξιγκλάς. Φυσικά μπορείτε να διασκεδάσετε με την εγκατάσταση, ειδικά αφού όλα είναι αναστρέψιμα. Αλλά αν κρίνουμε από τις κριτικές, στις κυρίες δεν αρέσουν τέτοια πειράματα.

Πλαστική πρόσθεση πέους

Ας το παραδεχτούμε, πάντα εκτιμούνταν μια δυνατή στύση. Φυσικά, υπάρχουν πολλά χάπια που ανακουφίζουν από τη στυτική δυσλειτουργία, αλλά η αξιοπιστία τους δεν είναι εντυπωσιακή.Με προβλήματα με την ισχύ, εφευρέθηκαν επεμβάσεις με την εγκατάσταση προθέσεων. Η διαδικασία βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα της στύσης και βοηθά όσους έχουν χάσει για πάντα κάθε ελπίδα.

Φουσκωτή πρόθεση για χειρουργική μεγέθυνση πέους

Τύποι προθέσεων:

 • πλαστικό (ενός συστατικού)- μεγάλες εταιρείες τα παράγουν με βάση σωλήνες βινυλίου ή σιλικόνης. Σε σώματα σπηλαίων τοποθετούνται πολυστρωματικοί κύλινδροι. Ο φαλλός μπορεί να διατηρήσει μια θέση μάχης χάρη σε μια μεταλλική ράβδο μνήμης σχήματος. Πρέπει να οπλίσετε τη συσκευή με το χέρι, όταν είναι σε αδράνεια κρατιέται από πετονιές. Γενικά δεν είναι η πιο βολική επιλογή.
 • φουσκωτό (δύο συστατικών)- αποτελείται από 2 κυλίνδρους και μια αντλία. Μετά το πάτημα της αντλίας, εμφανίζεται μια ανέγερση, από την οποία το υγρό τρέχει ευχάριστα στις δεξαμενές. Το όργανο φέρεται σε ηρεμία λυγίζοντας το χέρι. Μας αρέσει αυτή η προσέγγιση λόγω της απαλότητας, της φυσικότητας του πέους, της ελαφριάς μείωσης του μήκους.
 • φουσκωτό (τριών συστατικών)- αποτελείται από 2 κυλίνδρους, μια αντλία και μια δεξαμενή με αλατούχο διάλυμα. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε μια τεχνητή στύση. Για ετοιμότητα μάχης, πρέπει να πιέσετε πολλές φορές στη μία πλευρά του οσχέου, για ειρήνη - από την άλλη. Όλα αυτά είναι ανεπαίσθητα για τις συζύγους, τις φίλες και φαίνονται όσο το δυνατόν πιο φυσικά.
 • σκληρός- μια παρωχημένη έκδοση που αφήνει τον ασθενή με μόνιμα όρθιο φαλλό. Αυτή η περίπτωση φαίνεται αντιαισθητική και αφύσικη, καθώς οι σκληρές προθέσεις πέους δεν χρησιμοποιούνται πλέον σε κλινικές τελευταίας τεχνολογίας.

Η φαλλοπρόσθεση είναι η μόνη επιλογή για άνδρες με μη αναστρέψιμη στυτική δυσλειτουργία και ψυχογενή ανικανότητα.

Διορισμός μεθόδων χειρουργικής επέμβασης

Όλα εξαρτώνται από το τι είναι - το σεξουαλικό όργανο κάθε ασθενούς ξεχωριστά.

πύκνωση

Αν μιλάμε για χειρουργική πάχυνση, τότε όλες οι σύγχρονες τεχνικές είναι αρκετά φυσιολογικές.Η εισαγωγή εμφυτευμάτων γέλης, υαλουρονικού οξέος, δεν επηρεάζει τις φυσικές ιδιότητες του φαλλού. Θα είναι μαλακό στην ανάπαυση και βραχώδης όταν είναι ενθουσιασμένος. Σήμερα αυτές είναι οι πιο υποσχόμενες μέθοδοι για την αύξηση του μεγέθους. Είναι καλύτερα να αρνηθείτε το γράσο αυτοκινήτου και την εγκατάσταση μητρών - αυτοί είναι οι πιο αναποτελεσματικοί χειρισμοί.

Σε περίπτωση σοβαρών προβλημάτων, σας συμβουλεύουμε να εξοικειωθείτε με την τεχνική της μεταμόσχευσης μυϊκού κρημνού. Η διαδικασία είναι πολύπλοκη και υπάρχει κίνδυνος σχηματισμού θρόμβων αίματος. Αλλά σε αντάλλαγμα, επιτυγχάνεται ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα, το οποίο θα διαρκέσει μια ζωή.

ανανέωση

Τυπικά, δεν υπάρχει ένδειξη για χειρουργική επέμβαση, ειδικά εάν το μέγεθος του φαλλού σε όρθια θέση φτάνει τα 15 cm. Όσο πιο μικρό είναι το πέος, τόσο πιο λογικό είναι να το επιμηκύνετε. Αυτό ενδείκνυται για μικροπέος και μικρό πέος. Να θυμάστε ότι η συνδεσμοτομή λειτουργεί για αυτό και δίνει 2-4 εκατοστά συν.

ίσιωμα

Μια ξεχωριστή ομάδα τεχνικών λειτουργεί για τη διόρθωση της καμπυλότητας. Το είδος της παρέμβασης εξαρτάται από τη γωνία παραμόρφωσης.

Υπάρχουν πολλές επιλογές εδώ:

 • Βράχυνση του χιτώνα- Εάν η παραμόρφωση δεν είναι τραχιά, κόβεται μερικώς στην αντίθετη πλευρά της καμπυλότητας, το υπόλοιπο ύφασμα ράβεται. Μερικές φορές γίνεται και συνδεσμοτομή για να διατηρηθεί το μήκος.
 • Corporoplasty Patchwork (επιμήκυνση της αλμπουγινέας)- Εάν το πρόβλημα έχει τις ρίζες του σε τοπική ίνωση, τη νόσο Peyronie, ο γιατρός θα πάρει ένα συνθετικό ή βιολογικό υλικό. Κόβει το κέλυφος στη ζώνη καμπυλότητας και αντικαθιστά το ελάττωμα. Η επέμβαση είναι περίπλοκη, αλλά επιμηκύνει το πέος κατά 1-2 cm.
 • Τοποθέτηση ενδοπροθέσεων– μια επιλογή για άτομα που πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία. Ο παραμορφωμένος ιστός αντικαθίσταται με ένα ημιάκαμπτο ή εύκαμπτο εμφύτευμα.

Χαρακτηριστικά της προπαρασκευαστικής φάσης

Σε οποιαδήποτε κλινική που σέβεται τον εαυτό του, ο ασθενής υποβάλλεται σε γενική κλινική εξέταση, κατά την οποία λαμβάνονται δείγματα για αφροδίσια και λοιμώδη νοσήματα.Ο ανδρολόγος καθορίζει το μέγιστο επίπεδο στύσης, - αυτό καθορίζει το δυναμικό τάνυσης του φαλλού. Δεν αποκλείεται η υπερηχογραφική εξέταση. Στη βάση του, αποκαλύπτονται κρυμμένα ελαττώματα των σπηλαιωδών σωμάτων, των αλβουγίνων, των αγγείων και της παροχής αίματος.

μετεγχειρητική περίοδο

Ψάχνω για άνδρα σε νοσοκομείο μετά από εγχείρηση μεγέθυνσης πέους

Η πορεία της αποκατάστασης εξαρτάται από την τεχνική που επιλέγεται. Εάν έχετε επιλέξει μια σχετικά απλή μέθοδο, ο γιατρός θα σας στείλει σπίτι λίγες ώρες ή 1-2 ημέρες μετά την επέμβαση. Εάν ένα μόσχευμα, ένα αυτομόσχευμα, εισαχθεί στον κορμό, συχνά απαιτείται παραμονή στο νοσοκομείο. Οι γιατροί θέλουν να παρακολουθήσουν την επούλωση της πληγής.

Στην μετεγχειρητική περίοδο, γίνονται τακτικά επίδεσμοι. Ανάλογα με την ένδειξη, συνταγογραφούνται αντιβακτηριακά παυσίπονα.Κανονικά, τα ράμματα αφαιρούνται για 7-10 ημέρες. Στη συνέχεια, πρέπει να ακολουθήσετε τις συστάσεις του γιατρού. Αυτό ισχύει για περιορισμούς στη σωματική δραστηριότητα, την αποχή και ούτω καθεξής. Το χρονικό όριο εξαρτάται από την τεχνική μεγέθυνσης.

Τιμή

Η χειρουργική διόρθωση πραγματοποιείται με διάφορες μεθόδους. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη ένα ευρύ φάσμα τιμών.

Κατά μέσο όρο, η τιμολογιακή πολιτική μοιάζει με αυτό:

 • πάχυνση - 230-3350 $.
 • Επέκταση - 35-3450 $.
 • συνδυασμένη διόρθωση - 2750-5850 $.
 • Διόρθωση καμπυλότητας - από 1000 $.

Πιθανοί κίνδυνοι και επιπλοκές

Οι επιπλοκές είναι σπάνιες για ψυχρόαιμους χειρουργούς με χρυσά χέρια.

Ωστόσο, οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση ενέχει τον κίνδυνο:

 • πρήξιμο;
 • ανάπτυξη αιμορραγίας?
 • μόλυνση τραύματος?
 • στυτική δυσλειτουργία?
 • ασταθής θέση σε στύση.
 • παραμόρφωση, καμπυλότητα του κορμού.
 • Απόρριψη προθέσεων, μεταμοσχευμένου ιστού, ξένων αντικειμένων.
 • Φλεγμονή.

Και τι? - έχεις αλλάξει γνώμη; Ίσως είναι καλύτερα να κάνετε μεγέθυνση πέους χωρίς χειρουργική επέμβαση: δοκιμάστε χειροκίνητες ασκήσεις διατάσεων και κρέμες;

συμπέρασμα

Ψηφίζουμε για την επέμβαση μεγέθυνσης οργάνων σε περίπτωση σοβαρών προβλημάτων (μικρό πέος, μικροφαλλός).Οι άνδρες με στύση 15 εκατοστών στρέφονται καλύτερα σε συντηρητικές τεχνικές, — προεκτατικά, αντλία, σπρέι, gel, κρέμες, ασκήσεις.