Χειρουργική διεύρυνσης πέους

Πολλοί άνδρες είναι δυσαρεστημένοι με το μήκος του πέους τους. Αρχικά προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα στο σπίτι με τη βοήθεια μη χειρουργικών τεχνικών. Κάποιοι καταφέρνουν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και εκείνοι για τους οποίους οι αντλίες και τα ακροφύσια δεν βοήθησαν, αποφασίζουν για πιο ριζοσπαστικές μεθόδους και καταφεύγουν στην πλαστική χειρουργική.

χειρουργοί μεγέθυνσης πέους

Η χειρουργική επέμβαση σάς επιτρέπει να μεγεθύνετε το πέος και να το κάνετε πιο παχύ τραβώντας το κρυμμένο τμήμα του οργάνου προς τα έξω.

Η συνδεσμοτομή θεωρείται μια απλή και γρήγορη επέμβαση. Γίνεται υπό γενική αναισθησία. Οι γιατροί ανατέμνουν τους συνδέσμους του πέους, εκθέτοντας έως και μια ίντσα του κρυμμένου τμήματος του πέους. Περίπου την ίδια ποσότητα μπορείτε να επιμηκύνετε τον φαλλό με τη βοήθεια ενός προέκτασης. Τα ράμματα επουλώνονται σε 10-14 ημέρες και ο νέος σύνδεσμος σχηματίζεται πλήρως μέσα σε 90 ημέρες.

Χαρακτηριστικά των λειτουργιών

Μέρος του πέους είναι κρυμμένο 3-5 εκατοστά στο ηβικό οστό. Στη χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης πέους, μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος κόβοντας τον σύνδεσμο. Σε αυτό εμφυτεύεται μια μήτρα βιοπολυμερούς, η οποία εξασφαλίζει την ταχύτερη ανάπτυξη του συνδετικού ιστού. Επιπλέον, η ανατομή του συνδέσμου διεγείρει την κυτταρική αναγέννηση.

Αυτό σας επιτρέπει να σχηματίσετε μια νέα θέση του σώματος και να το διορθώσετε με τη βοήθεια νέων επουλωμένων συνδέσμων. Μετά την επέμβαση, θα χρειαστεί επίσης να φορέσετε προέκταση, χάρη στην οποία η ταινία θα παραμείνει στην επιθυμητή θέση και δεν θα επιστρέψει στην αρχική της θέση. Μπορεί να αφαιρεθεί μόνο όταν εμφανιστεί νέος συμπαγής συνδετικός ιστός γύρω από τον σύνδεσμο.

Γίνονται επίσης επεμβάσεις μεγέθυνσης πέους. Θεωρούνται πιο απλά και αναίμακτα, αφού γίνονται με τη βοήθεια ενέσεων με fillers ή με τον λιπώδη ιστό του ασθενούς.

εκπαίδευση

Πριν από τη συνδεσμοτομή, είναι απαραίτητο να υποβληθείτε σε πλήρη εξέταση, να εντοπίσετε πιθανές αντιδράσεις σε αλλεργιογόνα και να μάθετε εάν υπάρχουν αντενδείξεις.

Ο ασθενής συναντιέται με χειρουργό, ουρολόγο, κάνει εξετάσεις αίματος και ούρων. Το αίμα ενός άνδρα ελέγχεται για μόλυνση από τον ιό HIV, ηπατίτιδα και ομάδες αίματος και προσδιορίζεται επίσης ο παράγοντας Rh.

Δεν μπορείτε να χειρουργηθείτε εάν έχετε τα ακόλουθα συμπτώματα:

 • Προβλήματα στο ουρογεννητικό σύστημα.
 • επιδείνωση χρόνιων ασθενειών.
 • μεταδοτικές ασθένειες.
 • Πρόβλημα με την πήξη του αίματος.
 • σακχαρώδη διαβήτη και καρκίνο.

Εάν όλες οι εξετάσεις είναι φυσιολογικές και δεν έχουν εντοπιστεί αντενδείξεις, τότε θα συνταγογραφηθεί χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης πέους ανά πάσα στιγμή. Μην τρώτε ή πίνετε πριν την επέμβαση.

Η πορεία της διαδικασίας

Σε έναν άνδρα χορηγείται γενική αναισθησία στο χειρουργείο. Το σώμα του χαλαρώνει, σιγά σιγά τον παίρνει ο ύπνος και οι γιατροί τον προετοιμάζουν για την επέμβαση. Σε 40-60 λεπτά οι γιατροί καταφέρνουν να κόψουν τις επιφανειακές ρυτίδες. Εδώ είναι πολύ σημαντικό να μην αγγίξετε τη δεύτερη πτυχή, η οποία είναι πιο δυνατή.

Στη συνέχεια, γίνεται μια κάθετη τομή στο όσχεο. Οι γιατροί ακολουθούν τη διαδικασία σε οθόνες ώστε να μπορούν να κάνουν μικρές τομές, ώστε οι ουλές να είναι ελάχιστες αργότερα.

περίοδο ανάρρωσης

Εάν έγιναν λάθη κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης ή ο ασθενής δεν ήταν καλά προετοιμασμένος για τη διαδικασία, ενδέχεται να προκύψουν ορισμένες επιπλοκές κατά τη διάρκεια της περιόδου ανάρρωσης.

Τους πρώτους μήνες μετά τη διαδικασία, μπορεί να εμφανιστεί αιμορραγία στην περιοχή της τομής, μια λοίμωξη μπορεί να διεισδύσει στην πληγή. Επίσης, κατά τη διάρκεια μιας στύσης, ο ασθενής μπορεί να αισθανθεί πόνο, η ευαισθησία του κεφαλιού μειώνεται και το οίδημα διαρκεί περισσότερο από το αναμενόμενο.

Χειρουργική διεύρυνσης πέους

Οι πιο συχνές επιπλοκές είναι:

 • Γείρετε το πέος προς τα εμπρός ή προς τα κάτω κατά τη διάρκεια μιας στύσης.
 • Αδυναμία του πέους κατά την τριβή.
 • Μείωση, καμπυλότητα και παραμόρφωση του κορμού του πέους.
 • προβλήματα στύσης.

Προκειμένου να αποφευχθεί η εμφάνιση επιπλοκών, είναι απαραίτητο να επιλέξετε προσεκτικά την κλινική και τον χειρουργό. Θα πρέπει να εμπιστεύεστε μόνο έναν αξιόπιστο γιατρό που γνωρίζει πλήρως και κατέχει την τεχνική της μεγέθυνσης πέους.

Πόσο μπορεί να διευρυνθεί ένα άκρο με χειρουργική επέμβαση;

Είναι δυνατή η αύξηση του φαλλού κατά 3-5 εκατοστά με χειρουργική μέθοδο, ανάλογα με τη φυσιολογία του ασθενούς και τη δομή του οργάνου του. Ωστόσο, εάν δεν φοράτε προέκταση κατά τη διάρκεια της περιόδου αποκατάστασης, το πέος θα επιστρέψει στο κανονικό του μέγεθος.

Μετά την επέμβαση, το πέος αυξάνεται σε μέγεθος κατά 1-2 εκατοστά, άλλα 1, 5-2, 5 εκατοστά κάνουν τη χρήση της συσκευής για περίπου δύο μήνες. Φοριέται καθημερινά, αρχικά για 1-2 ώρες, αυξάνοντας σταδιακά τον χρόνο στις 8 ώρες.

Ανάλογα με την τεχνική που θα επιλέξετε, μπορείτε να αλλάξετε τις διαστάσεις:

 • κατά 1 εκατοστό - ενέσεις πληρωτικών.
 • 1, 5 cm - λιποπλήρωση.
 • 3 εκατοστά - εμφύτευση μυών.

Σε ποιες περιπτώσεις καταφεύγουν σε χειρουργική επέμβαση

Ο γιατρός δεν συνταγογραφεί χειρουργική επέμβαση σε όλες τις περιπτώσεις. Εάν ένας άνδρας έχει κανονικό μέγεθος πέους, αλλά θεωρείται μικρό λόγω ψυχολογικών παραγόντων, ο γιατρός θα συμβουλεύσει να μην χειρουργηθεί. Σε αυτούς τους πελάτες εμφανίζονται βίντεο από τη σκηνή. Μόλις ένας άντρας δει με τα μάτια του τι γίνεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, συνήθως αρνείται.

Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που οι γιατροί επιμένουν στη χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης πέους:

 • ελάττωμα της ουρήθρας?
 • μη φυσιολογική δομή ή καμπυλότητα του πέους.
 • συμπίεση ιστού?
 • ανατομική δομή?
 • περίσσεια υποδόριου λίπους?
 • κρυφά ή μεμβρανώδη γεννητικά όργανα.
Ένας άντρας είναι αναστατωμένος με το μέγεθος του πέους, πόσο γρήγορα μπορεί να αυξηθεί σε μέγεθος

Χειρουργική μεγέθυνσης πέους με διαφορετικές μεθόδους και το κόστος τους

Η συνδεσμοτομή είναι μια χειρουργική επέμβαση για τη μεγέθυνση του πέους στους άνδρες. Πρόσφατα, αυτή η διαδικασία έχει γίνει πολύ δημοφιλής μεταξύ των εκπροσώπων του ισχυρού μισού της ανθρωπότητας.

Μια τέτοια θεραπεία πρακτικά δεν οδηγεί σε επιπλοκές, πραγματοποιείται γρήγορα και ο άνδρας επιτρέπεται να πάει σπίτι κυριολεκτικά την επόμενη μέρα μετά την επέμβαση διεύρυνσης του πέους. Ωστόσο, ασθενείς με προβλήματα στυτικής λειτουργίας δεν πρέπει να κάνουν συνδεσμοτομή.

Η ουσία της μεθόδου είναι να κόψετε τους ιμάντες ανάρτησης. Σύμφωνα με την ανατομική δομή του φαλλού, το τμήμα του είναι κρυμμένο στην ηβική περιοχή. Συγκρατείται μέσα από έναν ειδικό σύνδεσμο που κόβεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Αυτό σας επιτρέπει να βγάλετε το πέος κατά 1-2 εκατοστά. Αφού ο άνδρας αναρρώσει από την αναισθησία, τοποθετείται στο πέος του μια ειδική ορθοπεδική συσκευή - μια προέκταση, η οποία πρέπει να φοριέται καθ 'όλη τη διάρκεια της περιόδου ανάρρωσης. Αυτό επιτρέπει τη δημιουργία ενός νέου δεσμού. Ως αποτέλεσμα, το πέος μακραίνει για πάντα κατά 3-5 εκατοστά.

Πύκνωση του πέους με τη βοήθεια χειρουργικής επέμβασης

Υπάρχουν περιπτώσεις που ο φαλλός ενός άνδρα είναι κανονικού μήκους, αλλά απαιτείται διόρθωση του πλάτους του. Οι γιατροί λένε ότι αυτό θα βοηθήσει να αλλάξει η σεξουαλική ζωή ενός άνδρα. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι πάχυνσης του πέους.

Το Lipofilling είναι μια χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης πέους κατά την οποία ο λιπώδης ιστός εγχέεται στον υποδόριο ιστό. Παράλληλα, γίνεται λιποαναρρόφηση για την αφαίρεση λίπους από άλλες περιοχές του ασθενούς. Το λίπος εγχέεται σε όλο το πέος χρησιμοποιώντας μια ειδική βελόνα. Αυτή η διαδικασία σας επιτρέπει να κάνετε τον φαλλό παχύτερο, περίπου 1 εκατοστό.

Μια τέτοια επέμβαση θεωρείται ότι δεν είναι δύσκολη και η ανάρρωση είναι πολύ πιο εύκολη και ταχύτερη από ό, τι μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα της πάχυνσης δεν παραμένει για πάντα, επομένως οι χειρισμοί θα πρέπει να επαναληφθούν όταν το όργανο επιστρέψει στο αρχικό του σχήμα.

Η μεταμόσχευση μυϊκού ιστού θεωρείται πολύπλοκη επέμβαση. Αυτό απαιτεί ιστό που λαμβάνεται από τη μασχαλιαία περιτονία ή το κοιλιακό τοίχωμα. Αυτός ο ιστός τοποθετείται γύρω από το πέος και ράβεται με αγγεία. Τέτοιοι χειρισμοί σας επιτρέπουν να αυξήσετε τη διάμετρο του οργάνου κατά 3-4 εκατοστά.

Ένας άνδρας κοιτάζει ένα πέος μετά από χειρουργική διεύρυνση

προσθετικά

Η προσθετική γίνεται κατά την αλλαγή φύλου και σύμφωνα με ορισμένους ιατρικούς δείκτες. Οι προθέσεις πέους δεν χρησιμοποιούνται μόνο για τη μεγέθυνση του πέους.

Η φαλλοπροσθετική χρησιμοποιείται για μη αναστρέψιμες αιτίες ανικανότητας:

 • αθηροσκλήρωση των αρτηριών του πέους.
 • ίνωση των σηραγγωδών σωμάτων.
 • Νόσος Peyronie;
 • Επιπλοκές μετά από τραύμα στο πέος.

Η θεραπεία του φαλλού με την κλασική μέθοδο για τέτοιους λόγους δεν θα δώσει θετικό αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου, ο γιατρός αποφασίζει να εμφυτεύσει ορισμένες συσκευές στο ανδρικό γεννητικό όργανο. Οι σαλπιδικές προσθέσεις εισάγονται στην κοιλότητα του οργάνου. Είναι ημιάκαμπτα και υδραυλικά.

Οι ελαστικές προθέσεις είναι φθηνότερες και θυμίζουν μακρύ ραβδί σιλικόνης που τοποθετείται στην περιοχή όπου βρίσκονται τα σπηλαιώδη σώματα αφού έχουν διασταλεί. Μια τέτοια πρόσθεση σάς επιτρέπει να διατηρείτε τον φαλλό σε όρθια κατάσταση.

Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε ένα memory stick. Αποτελείται από μια ράβδο κατασκευασμένη από ειδικό μεταλλικό κράμα που επιτρέπει στο πέος να αποκτήσει μια όρθια και χαλαρή κατάσταση.

Αύξηση με μεταμόσχευση μυών

Μια τέτοια παρέμβαση αναφέρεται σε μικροχειρουργική επέμβαση. Αυτή είναι μια νέα ακριβή διαδικασία που κάνει το πέος πολύ πιο παχύ. Η επέμβαση γίνεται εντός 3 ωρών με γενική αναισθησία. Ο χειρουργός κόβει το πέος σε κύκλο και το τραβάει προς τα κάτω.

Στη συνέχεια, ολόκληρος ο όγκος επικαλύπτεται με ιστό από τη μασχαλιαία περιτονία ή το κοιλιακό τοίχωμα. Αφού στερεωθεί ο ιστός, η ακροποσθία τραβιέται προς τα πίσω και ράβεται.

Την πρώτη εβδομάδα ο άνδρας βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση στο νοσοκομείο. Ο πόνος στη βουβωνική χώρα μπορεί να διαρκέσει 20-25 ημέρες, επομένως είναι πολύ σημαντικό να παρακολουθείτε την ευημερία σας. Το μειονέκτημα αυτής της μεθόδου μπορεί να ονομαστεί επεμβατικότητα, μακρά περίοδος αποκατάστασης και πιθανότητα παρενεργειών.