Κριτικές Big Boy

 • Σοφία
  Δεν πίστευα ότι το τζελ Big Boy θα άλλαζε τον άντρα μου έτσι. Προηγουμένως, στο σεξ, δεν ήταν πολύ δραστήριος και ο κόκορας του ήταν κανονικός, για να είμαι ειλικρινής. Αλλά με μόλις ένα μήνα από τη χρήση του τζελ Big Boy, το πέος του έχει μεγαλώσει και τώρα κάνουμε σεξ κάθε μέρα!
  Big Boy
 • Ali
  Ένας φίλος μου είπε ότι αυτό το τζελ τον βοήθησε να μεγαλώσει ένα πέος έως και 5 εκατοστά περισσότερο. Φυσικά δεν το πίστεψα, αλλά τώρα χρησιμοποιώ τον εαυτό μου το προϊόν, είναι μόνο μια εβδομάδα και το πέος μου είναι ένα εκατοστό μεγαλύτερο.
  Big Boy
 • Ali
  Είμαι ηθοποιός πορνογραφικού επαγγέλματος και το γνωρίζω εδώ και πολύ καιρό. Χρησιμοποιείται συχνά στη βιομηχανία για να διευρύνει το πέος ενός ηθοποιού ή να επιτύχει μια παρατεταμένη στύση.
  Big Boy
 • Sabina
  Πρέπει να γράφουν για αυτό το φάρμακο παντού, πόσα παιδιά υποφέρουν και δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει μια τόσο απλή λύση! Με τρομάζει να πιστεύω ότι είχα ένα μέλος μήκους μόλις 11 cm! Και τώρα 17, και εξακολουθώ να εφαρμόζω το τζελ, θα ήθελα μερικά ακόμη εκατοστά.
  Big Boy
 • Zeynep
  Γεια, λυπάμαι που ένα τέτοιο φάρμακο εμφανίστηκε μόνο όταν γύρισα 40. Πόσα έχασε στη νεολαία του, ντρεπόταν για το μέλος του, ακόμη και συνάντησε ένα κορίτσι, και τότε φοβόταν. Παιδιά, μην χάσετε τη νεολαία σας, φορέστε το Big Boy!
  Big Boy
Εκτίμηση Big Boy
4.4
28